tirsdag 15. september 2009

En vest som ikke passer.....

Jeg har strikket meg en vest til høstens kalde dager. Den ble myk og fin og fargen er nydelig!

Dessverre passer den ikke helt til meg.
I garnbutikken hadde de en ferdigstrikket modell i str small som var litt for liten. Jeg kjøpte derfor garn til str medium. Vel hjemme kom jeg til å tenke på at ofte blir det jeg strikker større enn forventet, derfor la jeg likevel opp og strikket str small. Ja ja, dette ble unntaket som bekrefter regelen at alt jeg strikker blir for stort - vesten er nemlig akkurat like stor (eller snarere liten) som den i butikken:-(

I et forsøk på å likevel gjøre vesten brukbar droppet jeg kneppingen som er på originalmodellen. Jeg må nok satse på å bruke den åpen, eller som her; sette den sammen med en nål/pinne.

Vesten ble strikket i tre deler og så sydd sammen. Det var jo helt unødvendig, hadde blitt mye bedre om bakstykket og forstykkene ble strikket i ett stykke.

Facts:
Mønster: Sandnes mix 0705 modell 13
Garn: Alfa - 85 % ull 15% mohair
Pinner: 7

6 kommentarer:

Blomsterpiken sa...

Flott vest! Synd den ble liten, men den er da flott med bare en spenne også. Jeg bruker ofte vester åpne med et belte like under brystet. Kanskje er det en idè?

Licota sa...

Den er kjempefin! Eneste plagget jeg så langt kan tenke meg å strikke, og at jeg har tålmodighet til det. :) Må undersøkes nærmere... Fin blogg du har!

Televimsen sa...

Hei
Denne var lekker..
Må vurderes som neste prosjekt :-)

Judith sa...

Flott farge!!
Den ser deilig ut.

Nunne sa...

Selger du den?

Anonym sa...

Den var kjempefin! Strikker en vest nå jeg også