mandag 5. oktober 2009

Aili´s Mittens

Disse vottene heter Aili´s Mittens og finnes som gratismønster på Ravelry. De er enkle å strikke og mønsteret ble ganske effektfullt synes jeg.


Selv om mønsteret er superenkelt klarte jeg altså å strikke inn en feil som jeg ikke oppdaget før jeg var ferdig med første vott. Istedet for å rekke opp strikket jeg heller maken feil på vott nr 2, hehe.

Fakta:
Garn: Superwash ullgarn fra Trysilgarn
Farge: Sort og skarp turkis
Pinner: 3 og 3,5
Størrelse: liten damestørrelse9 kommentarer:

Gullklump sa...

Flotte votter,jeg er med i varme hender alongen-men er ikke ferdig med det første paret enda...

amylin sa...

Flotte votter.

Ruth sa...

Fine =)

wims sa...

Knallfine votter:-)

sol sa...

De ble fine, lurer på å strikke sånne jeg også. Smart å strikke inn samme feil på begge vottene, da ser det jo riktig ut :)

mimouna sa...

De vottene er så fine! De står høyt på planlagt-listen min, NOEN har ryddet vekk alle vottene mine litt for godt etter forrige sesong. Så da er det vel bare å strikke noen nye.

Småfeil er bare sjarmerende det, så lenge de ikke går ut over passform og funksjonlitet. ;o)

Elisabeth sa...

Kjempefine votter i flott mønster. Har så lyst til å strikke slike, men det er votter med firfisler og dødningeskaller som står øverst på lista her. Julegaveønsker fra nevøer ;)

jea sa...

Flotte votter, og så genialt bra at du bare strikket feilen inn på den andre votten! Jeg digger alt som kan gjøres for å slippe å rekke opp!

Anonym sa...

Hei!
Kjempestilige votter.
Haddde lyst til å strikke slike til min kjæreste, han ønsker seg votter i disse fargene, og disse var jo bare utrolig stilige.
Men jeg forsto ikke oppskriften på engelsk på raverly. Finnes den bare på engelsk, eller fins den på norsk også? håper på svar :)