søndag 16. mai 2010

Toppen Anemone er ferdig, og jeg synes den ble riktig søt! Den er akkurat passe til mottakeren og hun likte den også godt.

På bildet under her er fargen ganske riktig gjengitt. Garnet er Sandnes Mini Duett, første gang jeg strikker med dette garnet og det var en behaglig oppdagelse! Men jeg er veldig spent på om toppen holder fasongen eller om den blir å sige.To knapper mest til pynt i halsåpningen:Nærbilde av det enkle, men effektfulle hullmønsteret:
Sammensying av strikkeplagg er mildt sagt ikke min sterke side, og da jeg så at toppen skulle strikkes i for- og bakstykke som skulle syes sammen, var jeg nær ved å skrinlegge hele prosjektet, eller hvertfall gjøre om på det slik at jeg kunne strikke rundt. Men - så bestemte jeg meg for å følge mønsteret til punkt og prikke og utfordre meg selv til å sy sammen pent.


Mønsteret er veldig godt laget, det har jeg beskrevet i forrige blogginnlegg, det ble derfor en fin "rettesnor" å sy etter. Jeg har studert diverse tutorials på nettet og har sydd sidesømmene med madrassting. Til meg å være ble dette slett ikke så verst synes jeg:Nå er det nye prosjekter på gang!


Fakta:

  • Mønster: Anemone av Sanne Bjerregaard kjøpt via www.rasmilla.dk
  • Garn: Mini Duett fra Sandnes
  • Pinner: nr. 3
  • Størrelse: Blanding av størrelse 6 år (vidden) og 8/10 år (sidden)

9 kommentarer:

Frk.Badegakk sa...

Åååå! Den ble kjempesøt!!!! Og sidesømmene er det ingenting å si på! Veldig bra jobba! Gleder meg til å se hva du finner på nå=D

Lunamon sa...

Å den ble nydelig!
Helt annet yttrykk enn den som er avbildet i mønsteret som jeg har.
Den sammensyingskanten din blei så fin, kanskje det er neste utfordring?

Strikkes skal den i alle fall og jeg som du hadde tenkt å strikke den rundt.

Ha en flott 17.mai

Hege sa...

Så fin den ble! Hun som har laget mønsteret har så mye fint og oppskriftene er gode synes jeg.
Min anemone ligger i strikkekurven, ferdig strikket men fremdeles i to deler. Say no more...:0)
Ha en fin 17.mai!

Smarie sa...

Den var kjempeflott ;o) Og flott sydd sammen, trodde den var strikket rundt !!

Maj sa...

Den ble helt nydelig.

Randi sa...

Kjempefin topp i nydelig farge. Jeg har også "oppdaget" madrassting og det blir veldig mye penere enn annen sammensying.

Ha en fin 17 mai :)

Marit sa...

Toppen ble kjempeflott! Flink til å montere er du også!

Knitgirl sa...

Anemone ble nydelig, og jeg synes virkelig den blåfargen var vakker! Jeg har mønsteret til denne og den ligger i vente-lista:-)

Grynet sa...

Aller først vi jeg si at denne bloggen likte jeg veldig bra! Håper det går bra om jeg legger deg til som følger av bloggen, fordi denne bloggen kommer jeg fortsatt til å følge med på:)

Ønsker deg en fin onsdag:)